Disclaimer

Disclaimer bij e-mails

Mijn mailberichten zijn alleen bestemd voor de geadresseerde(n). Heb je een mail onbedoeld ontvangen? Dan vraag ik je om mij daarover te informeren. Dat kan door een bericht te sturen naar Bart@HeldereJuridischeTeksten.nl. Ook vraag ik je om het bericht, dat niet voor jou bestemd is, te verwijderen.

Ik ben niet aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met de risico's van het elektronisch verzenden van berichten.

Disclaimer bij voorbeeldteksten

In mijn blogs vind je voorbeelden van heldere juridische teksten. Deze voorbeeldteksten zijn niet bedoeld als juridisch advies. Ik garandeer als tekstschrijver ook niet dat ze juridisch volledig en actueel zijn. Wil je als lezer een voorbeeldtekst of een blogbericht gebruiken? Dan adviseer ik je om de teksten altijd te controleren en ze zonder juridisch advies niet in jouw specifieke situatie over te nemen. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade in verband met het gebruik van blogberichten en voorbeeldteksten.

Denk je dat er in voorbeeldteksten of blogberichten onjuistheden staan? Dan vind ik het fijn als je me dat laat weten. Stuur een mail naar Bart@HeldereJuridischeTeksten.nl.