Blogstress? Laat mij jouw arbeidsrecht blogs schrijven!


Je wilt regelmatig een blog over arbeidsrecht op je site plaatsen. Om je online zichtbaarheid te vergroten en te laten zien dat je een expert bent. Zodat de band met je klanten sterker wordt en nieuwe klanten de weg naar je kantoor vinden. Maar je drukke agenda gooit regelmatig roet in het eten. Geen nood: als juridisch ghostwriter neem ik jouw arbeidsrecht blogs voor mijn rekening. Een slimme keuze en hieronder lees je waarom.

Tijd- en kostenbesparing

Het schrijven van een goede arbeidsrecht blog kost je minstens een dagdeel. Dat is een stevige tijdsinvestering, zeker als je die tijd ook declarabel kan zijn. Je hebt het dan al snel over een omzetderving van € 750,00 tot € 1.500,00. Voor een blog van 1000 tot 1200 woorden betaal je mij maximaal € 295,00. De rekensom is dan snel gemaakt: jij gaat aan de slag voor je klant en ik schrijf je arbeidsrecht blog.

Een mooie arbeidsrecht blog die hout snijdt

Naast juridisch tekstschrijver ben ik ook arbeidsrechtjurist. Sterker, ik houd me al bijna 30 jaar met het arbeidsrecht bezig. Door de optelsom van schrijfvaardigheid, klare taal en arbeidsrechtkennis, krijg je arbeidsrecht blogs die:

  • boeiend en lekker leesbaar zijn;
  • juridisch goed onderbouwd zijn;
  • het goed doen in de internet zoekmachines (SEO).


Je publiceert de blog onder je eigen naam

Je huurt me in als ghostwriter, dus mijn naam blijft geheim.

Meer informatie?

Lees de pagina 'Over mij' voor meer informatie over mijn ervaring als jurist. Op de pagina 'Tarief' vind je mijn prijzen en algemene voorwaarden. Aarzel niet om contact op te nemen als je geïnteresseerd bent of vragen hebt.

Nieuwer Ouder